Bitcoin

Eksperter siger, at institutioner kørte Bitcoins stigning til $ 19K, og alt-sæsonen kommer

Markedsanalytikere tilskriver Bitcoins pludselige stigning over $ 19.000 til aggressiv efterspørgsel fra finansielle institutioner og førende virksomheder i USA.

Analytikere peger på efterspørgsel fra finansielle institutioner og børsnoterede virksomheder som de primære kræfter bag Bitcoins (BTC) pludselige gentest af dets all-time højder.

“Den primære årsag til den stadige slibning i Bitcon har været den øgede interesse og aggressive købsaktivitet fra institutioner,” sagde Nick Cote fra den gamified handelsplatform Hxro Labs. “Mange investorer gennemgår gråtoner.”

Stigende institutionel efterspørgsel kan ses i kraftig akkumulering af Grayscales Bitcoin Trust, hvor fondens BTC-beholdninger overstiger 500.000 tidligere denne måned.

Cote sagde også, at de bedste amerikanske virksomheder som Square og Microstrategy “sætter Bitcoin Era på deres bøger som en afdækning mod inflation og dårlig pengepolitisk styring fra centralbankerne.” Han beskrev denne adfærd som en “positiv feedback-loop” på markederne:

“Der vil naturligvis være tilbageskridt, men så længe institutioner tror på fortællingen om, at Bitcoin bliver brugt som en værdibutik eller sikring mod inflation, bliver det en positiv feedback-loop.”

NEM-handelschef Nicholas Pelecanos var enig og sagde, at Bitcoins grundlæggende nu er stærkere end nogensinde før, hvilket peger på post-halvering af forsyningsdynamikken, en stigning i institutionel adoption og en række “børsnoterede amerikanske virksomheder, der flytter 10% af deres balance til aktivet. ”

Pelecanos ser nu på en stigning på altcoin-markederne og siger: ”BTC er tilbage på sine tiders høje niveauer, men hvad der er værd at bemærke er værdiansættelsen af ​​altcoins, som i gennemsnit stadig er 50% under deres all-time highs . ”

På trods af hans bullish udsigter for alts advarede Pelecanos om, at mange alternative kryptokurver ikke har tiltrækket meningsfuld adoption, idet de siger:

“Nogle altcoins repræsenterer projekter, der ikke længere fungerer, men andre projekter har oplevet en enorm udvikling på både adoption og tech.”

Analytikere har også peget på bullish signaler, der kommer fra minemarkederne, hvor Rafael Schultze-Kraft, teknisk teknisk chef for Glassnode, bemærker, at minearbejdere har skaffet yderligere 10.000 BTC siden marts.

Minearbejdere omsatte også for nylig nye år-til-dato højder efter at have genvundet præ-halveringsniveauer med en daglig omsætning på mere end $ 20 millioner.

Standard