Bitcoin

Laitokset ovat Bitcoinin uusimpia hodlersia, tästä

Salausmarkkinoilla instituutioinvestoinnit ovat nousseet myöhään ja kun useammat yritykset ovat ilmoittaneet näistä suurista ostoista, markkinat ovat nousseet odotusten mukaisesti.

On paljon spekulointia siitä, mikä yritys tulee seuraavaksi ostamaan Bitcoinia, mutta todellinen kysymys on, kuinka moni laitos sitä nyt kerää?

Kuten nähdään, julkiset ilmoitukset vain ostotarkoituksesta voivat saada hinnat nousemaan, joten sijoittajan paras strategia olisi ostaa sisään parhaaseen käytettävissä olevaan hintaan.

MicroStrategy ja Squaren ostot käyttivät TWAP-menetelmää (aikapainotettu keskihinta) ja tekivät onnistuneen ostoksen siirtämättä markkinoita vasta uutisten ilmoittamisen jälkeen.

Square totesi Bitcoin Investment Whitepaperissaan,

“Neuvottelimme hajautuksen julkisen bitcoin-indeksin päälle ja toteutimme kaupat käyttämällä aikapainotettua keskihintaa (TWAP) ennalta määrätyn 24 tunnin ajanjakson ajan, odotettavissa olevan hinnan volatiliteetin ollessa alhainen ja markkinoiden korkean likviditeetin, kustannuksiin liittyvien riskien vähentämiseksi. ja hinnoittelu. ”

On syytä uskoa, että useammat laitokset keräävät Bitcoinia hiljaa tutkimalla muutamia asioita.

Ketjun tiedot

Yli 1000 bitcoinia sisältävien osoitteiden määrä on kasvanut tasaisesti, mikä osoittaa potentiaalista näyttöä asteittaisesta kertymisestä. Jopa yli 10000 bitcoinin omaavat osoitteet kasvoivat huomattavasti pelkästään viime kuussa.

Tämä yhdistettynä pörssien laskeviin saldoihin viittaa siihen, että valaat ja suuremmat sijoittajat valitsevat Bitcoin Era tässä vaiheessa.

Futuurimarkkinat

Yllä oleva kaavio kuvaa CME: tä, jolla on kolmanneksi suurin avoimen koron määrä BTC Futures -yrityksessä, ohittamalla useita salausvaihtoja. Jos institutionaaliset sijoittajat osallistuvat aktiivisemmin BTC Futures -markkinoihin, CME olisi heidän valintansa. Tämä antaa aiheen uskoa, että CME: n OI: n kasvu johtuu instituutioista.

Säilytysyhteisön saldot ja yksityiset rahastot

KPMG: n raportissa todettiin, että suuret pankit, omaisuudenhoitajat ja pätevät säilyttäjät ovat käynnistämässä uutta institutionaalisen tason salaustuotteiden ja -palvelujen aaltoa. Coinbase Custody, yksi suurimmista salakirjoittajista, ilmoitti säilytettävän 7 miljardin dollarin arvosta omaisuutta.

Alustat, kuten ammattisijoittajille tarkoitettujen salakirjoitusrahastojen tarjoaja Bitwise, ilmoittivat AUM: ssa 100 miljoonaa dollaria. Toimitusjohtaja Hunter Horsley totesi,

“Nykyään RIA: t, talousneuvojat, monen perheen toimistot ja hedge-rahastot kysyvät eniten. PayPalin, Squaren, Fidelityn, CME: n, Nomuran, Facebookin ja muiden yritysten äskettäinen sisäänkäynti on vakuuttanut monet aikaisemmin varovaisista, että on aika arvioida uudelleen. “

Standard